Vin Nyheder

Zinfandel NV fra Havenscourt, Californien

Indbegrebet af californisk rødvin, er denne Zinfandel en alsidig dejlig ZIN. Sprængfyldt med dufte af modne røde bær, tranebær, sorte kirsebær,  saftig og fyldig. Vinen er velstruktureret, men stadig elegant med frugt og blot et strejf af peber.  Alc.13.5%, Drue: Zinfandel, Ruby Cabernet, Petite Sirah fra Lodi, Californien. Fadlagret: 4 måneder på amerikanske egetræsfade.

 

 

The Specialized, Shiraz-Cabernet-Merlot 2015 fra Penny's Hill Estate, Australien

Masser af mørke frugter, morbær og brombær med noter af mokka, cedertræ, og en vin med kompleksitet. God krydret Shiraz-frugt, afbalanceret perfekt medtypisk Cabernet Sauvignon-tanniner og bløde, saftig Merlot-frugt.

Den franske eg giver dybde og  en vin med masser af vedhængende frugt.  Alc.; 14,5%, Drue; Shiraz 50%, Cabernet 30%, Merlot 20% fra McLaren Vale, South Australia. Fad; Franske egetræsfade i 18 måneder.

 

 

Zinfandel 2014 ”The Devil’s Bedstead” fra Koenig Vineyards, Idaho

Vin er opkaldt efter Devils’s Bedstead, en dramatisk 11.864 fods granittop i det centrale Idaho's Pioneer Mountains, som er et fantastisk sted på grund af sin enestående vilde og Robust skønhed.

Vin er mørk og kraftig men elegant med balance og syre. Krydret noter af brombær, mørk chokolade, peber, kanel og allehånde der giver en saftig og en helt unik Zinfandel.

Druerne er nogle af de fyldigste Koenig Vineyards nogensinde har plukket, og efterfølgende har denne vin et alkoholniveau på 15,9%.

Alc. 15.9%, Druer: 100% Zinfandel fra Snake River Valley området.

Fadlagret: 24 måneder på nye (80%) Fransk/Amerikanske egetræs fade.

 

Cabernet Sauvignon 2014 Kathrine fra Goldschmidt Vineyards, Californien

MAGNUM 1.5L - En af de bedste årgange i 30 år fra Alexander Valley. Moden og komplekst og fuldt modnet tanniner gøre denne vin enestående. Aroma af sorte kirsebær og mokka.

Subtile lag af kompleksitet, fra violer til blåbær til ribs. Baggrunds noter af flint, grafit og smagen er intens og generøs med masser af frisk frugt. Solbær, blåbær og chokolade smag er ledsaget af en lange og ristet eg finish.

Alc. 14.5%, Druer: 100% Cabernet Sauvignon fra Crazy Creek i Alexander Valley, Sonoma

Lagret: 18 måneder på franske, ungarsk og amerikanske egetræsfade.

 

Toppen af Cabernet Sauvignon fra Napa Valley!

Cabernet Sauvignon 2012 Game Ranch fra Goldschmidt Vineyards, Californien

En vin der er dyb granat rød i farve, noter af cassis, rød frugt og krydderi på næsen, meget glat og fløjlsagtig fornemmelse i munden med blåbær, karamel og vanilje, perfekt balance, rig, fyldig og meget smagsfuld.

Alc. 14.9%, Druer: Cabernet Sauvignon fra Oakville Napa Valley området

Fadlagret: 31 måneder på små franske egetræs fade.  

     

The Oracle 2012 fra Mine Family Vineyards, Californien

Fra vinhuset Miner der er etableret af Bob Miner og 1/3-del afteamet der grundlage Oracle (it-database) er denne vin udviklet og opkaldt efter firmaet Oracle.

En fantastisk fyldig vin og årgang 2012 er nok det bedste der er lavet.

Blanding er Bordeaux-stil, den er silkeblød og yderst afbalanceret.
Frodige aromater af hindbær og mørk kirsebær med et antydning af eukalyptus  men med finesse. Earthiness og lag af tørrede blomster og kakao integreres harmonisk med balance mellem tannin og syre, hvilket giver vinen en flot struktur.

Alc. 14.4%, Druer: 54% Cabernet Sauvignon, 25% Cabernet Franc, 15% Merlot, 3% Petite Verdot, 3% Malbec,  Napa Valley. Fadlagret: 20 måneder på nye franske egetræs fade.

           

Old Vine Zinfandel 2012 fra Havenscourt i Lodi, Californien

Denne Zinfandel er ultrablød og sødmefuld. Typisk Zinfandel med meget modne røde bær og kirsebær, som spiller smukt sammen med mokka, krydderier og et  ristet touch fra fadlagringen. Tanniner holder sammen på herlighederne.

Giv gerne denne vin en times tid på karafel, mens Du klargør grillen, for Zinfandel er oplagt til grillmaden, eller lad den ledsage ledsage vildt, letkrydrede retter.

Zinfandel giver meget alkoholrige, krydrede, cremede og glatte vine.

Alc. 13%, Druer: 89% Zinfandel – 7% Barbera - 4% Petite Sirah fra Lodi området, Fadlagret: 24 måneder på franske egetræs fade.

 

Old Vine Zinfandel 2013 Empress Ridge fra Eagle Rock i Sierra Foothills, Californien
Druerne er håndhøstet i Sierra Foothills, primært fra Shenandoah dalen i Amador County. Kraftig og fyldig Old Vine ZIN med smag af modne brombær, blåbær, anis og peber.

Glatte tanniner og flot balancet struktur og en fløjlsagtig eg med blid smag af vanille som finish.

Alc.14%, Druer: 100% Zinfandel, Fadlagret: 24 måneder, 50% på fransk og 50% i neutrale amerikanske egetræsfade.